Obscure Registration Code - Link in footer not displayed

Please post any support questions here. Guest posting is allowed
Administrator
Site Admin
Posts: 560
Joined: Tue Nov 18, 2014 11:30 am

Re: Obscure Registration Code - Link in footer not displayed

Post by Administrator »

You had background colour set to no, set it to yes and

screenshot_704.jpg

Remember, you can only see the code when you are NOT logged in
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
HaioPaio
Posts: 12
Joined: Sat Oct 03, 2020 12:37 pm

Re: Obscure Registration Code - Link in footer not displayed

Post by HaioPaio »

Thank you very much.
This background setting was indeed incorrect, however, it did not cause the main problem.
The problem was: The link "Show registration code" was not visible in the live forum. The test forum worked fine.
The problem was already fixed after following your suggestion to upgrade to RC12. I just did not recognise it.
Why?
With RC11, the link was always displayed to anybody when not logged in. With RC12, the link is shown to guest only after starting the registration process.
For testing RC12, I only logged off to become a guest and expected to see the link like it was with RC11.
I apologize for wasting your time. You had fixed the problem earlier.

I still do not understand why RC11 did not work in the live forum. I had removed it and made a new install without success.
Nevertheless, RC12 works and I'm happy to have now a solid improvement in my Spambot countermeasures.
Administrator
Site Admin
Posts: 560
Joined: Tue Nov 18, 2014 11:30 am

Re: Obscure Registration Code - Link in footer not displayed

Post by Administrator »

Not a problem, always happy to help

RC11 did indeed have the code showing incorrectly (due to me messing up) but now its all working as I want it to