Header Banner, can't get it to work

Please post any support questions here. Guest posting is allowed
Leia_the_rebel

Header Banner, can't get it to work

Post by Leia_the_rebel » Sun Oct 01, 2017 4:28 am

So, I was able to get the extension to show up in the Admin Pannel. but when i put the image link in the spot for it, it dose not show up. the default banner is still there... and yes i did hit the activate the exstention. I'm using imgur as the image host. can you help you figure out what I'm doing wrong!

Administrator
Site Admin
Posts: 251
Joined: Tue Nov 18, 2014 11:30 am

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Administrator » Sun Oct 01, 2017 8:52 am

What style are you using and can I have a link to your forum?

Leia_the_rebel

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Leia_the_rebel » Sun Oct 01, 2017 6:54 pm

I'm using win10

and here is the link http://www.silvermillenniumfalcon.com/index.php

Administrator
Site Admin
Posts: 251
Joined: Tue Nov 18, 2014 11:30 am

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Administrator » Sun Oct 01, 2017 7:37 pm

I have just tried it with the W10 style, and it is a complete mess. I may be able to make it compatible, but I am busy for the next few days.

Once I have looked into the code I'll post an update

Leia_the_rebel

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Leia_the_rebel » Mon Oct 02, 2017 12:52 am

okay, thanks for the help

Leia_the_rebel

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Leia_the_rebel » Tue Oct 03, 2017 4:13 am

I've descended to go with a diffrent style as another extension also dose not work with the win 10. it caused fatal error with win.10.

i found some other possible styles that work with the banner.

Administrator
Site Admin
Posts: 251
Joined: Tue Nov 18, 2014 11:30 am

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Administrator » Tue Oct 03, 2017 9:51 am

OK, I'l consider this closed for now, but I have worked out a way to get my Header Banner Ext working with win10 should you want it in the future

Leia_the_rebel

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Leia_the_rebel » Wed Oct 04, 2017 2:44 am

okay, so i could not find any other style i liked and i ended up finding an updated version of win 10 dark. Which works with the Ext. but thank you for all your help and hard work.

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2403406

Image

Leia_the_rebel

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Leia_the_rebel » Wed Oct 04, 2017 4:40 am

Sorry to double post, but I just realized some of the link, the PM or log in. can not be clicked on when the banner is there. dose it have to do with the style code? I'd like to try that updated version of the ext. you made

Administrator
Site Admin
Posts: 251
Joined: Tue Nov 18, 2014 11:30 am

Re: Header Banner, can't get it to work

Post by Administrator » Wed Oct 04, 2017 9:16 am

What I have done is edit the overall_header.html in the win10 style. Download and unzip the attached, upload it to replace the one in win10 then purge the cache.

Then enable Header banner and all should be as you want it. If there are any problems, just reverse the above and let me know.
screenshot_46.png
overall_header.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.